Ads 468x60px

сряда, 16 март 2011 г.

Журито в шоуто Lord of The Chefs!

Ивайло Петков
Chef Ивайло Петков е работил в редица известни ресторанти в България и чужбина. Кариерата му продължава в 5-звезден хотел в София, след което и в хотел от същата верига в Тирана. Ивайло Петков е един от младите ресторантьори и съсобственици на ресторант. Автор е на кулинарна книга и изготвя корици за списания в продължение на 2 години с небезизвестния фотограф Тихомир Илиев. Обожава темата “шоколад” и както казва той - “ако завършиш с хубав десерт, то това е да прочетеш книга с happy end”.             
Кои са петте златни правила за приготвяне на перфектното ястие?
1. Качествен основен продукт – месо, риба, зеленчуци
2. Балансирана гарнитура
3. Ароматен сос
4. Точна технология
5. Креативна презентация
Всяко ястие носи почерка на неговия шеф-готвач

0 коментара:

Публикуване на коментар