Ads 468x60px

сряда, 16 март 2011 г.

Кой са учсастниците в Lord of The Chefs?

Lord of The Chefs                                                                             Силвия Атанасова : възраст: 24 години

Местоживеене: София
Образование: Средно специално. Завършила е ПГТО „Ал. Константинов” в гр. Банкя.
Семейно положение: Неомъжена, обвързана.
Определя се като любител с професионални умения. От няколко години е вегетарианка. Има собствен бар.                                                                                                               Всяко ястие, което готвя в спокойна атмосфера със сърце за любимите ми хора, е най-добро.                                                                                                                                                  Обичам да похапвам ориз във всякакви варианти... Обожавам ориз!                                                                                                                     Участвах в предаването, за да сбъдна една своя мечта. Винаги съм си мислела, че ако в България има подобен формат, ще кандидатствам. Самото записване и кастингът бяха едно предизвикателство и забавление за мен.                                                                                                           Щом си готвач, ежедневието ти е изпълнено със забавни случки и по-малко с гафове. Иначе съм обръщала тави, палила съм си косата на котлона, порязвала съм си пръстите и, разбира се, накрая - забавният бой с яйца. Такива неща...                                                                                Ако бях десерт щях да съм  ''Шоколад в гората''. Това е десерт, който зрителите ще видят в предаването.                                                           Моята тайна за перфектно ястие е тайна. :-) Всъщност, да отидеш на пазара, да си напазаруваш, да усетиш храната, да си зареден с хубави емоции и да се чувстваш съвсем на място, докато готвиш... това е моята тайна! Отношението към храната и към себе си...                                                                                                                                                                        .                                                                                                                                                          

0 коментара:

Публикуване на коментар