Ads 468x60px

четвъртък, 24 май 2012 г.

Пингвините от "Мадагаскар 3" по червения килим на фестивала в Кан


Световната премиера на "Мадагаскар 3" се състоя на 18 май по време на фестивала в Кан.

По червения килим преминаха звездите, които озвучават щурите анимационни герои в оригинал. В центъра на събитието бяха комиците Бен Стилър (Лъвът Алекс), Крис Рок (Зебрата Марти) и Дейвид Шуимър (Жирафът Мелман), както и единствената дама в компанията Джейда Смит (Хипопотамът Глория). Към четиримата приключенци в европейските им преживелици на път за дома се присъединиха Браян Кранстън (Тигърът Виталий), Мартин Шорт (Тюленът Стефано) и Джесика Честейн (Ягуарката Джия).


Сред кино звездите на събитието бяха също Наоми Уотс, Кармен и Долорис Чаплин, Джейн Фонда, Джема Артъртън, Ана Фалчи, Робърт де Ниро, Салма Хайек и много други техни колеги от филмовата гилдия, които от миналата седмица са в Кан.

Специално за българските фенове на "Мадагаскар 3" две от звездите във филма дойдоха и у нас. Пингвините Редник и Скипър ще се срещнат с почитателите си в софийската зоологическа градина на 26 и 27 май, а турнето им ще продължи с участие в празника на 1 юни в Mall of Sofia, в компанията на Мария Силвестър (Джия Ягуара), която ще зарадва малчуганите с автографи . В Деня на детето Пингвините от Мадагаскар ще посетят също Стара Загора и Пловдив, на 2 юни ще са в Бургас, а на 3 юни в Русе.

Зрителите у нас ще видят анимацията за първи път в 3D и ще чуят познатите герои с познатите гласове на българските актьори Анатолий Божинов (Алекс), Тодор Николов (Марти), Петя Абаджиева (Глория) и Пламен Чернев (Мелман). Към тях в Европа се присъединяват Ягуарката Джия с гласа на телевизионната водеща Мария Силвестър, Тюленът Стефано озвучен от Александър Воронов, Витали Тигъра с гласа на Веселин Калановски и Капитан Дьобоа озвучена от Василка Сугарева.

Официалната премиера на филма у нас е на 8 юни. Продукцията може да се види и на 1 юни.



http://dnes.bg 

0 коментара:

Публикуване на коментар